Over

Helloooo!  Ik ben Christa en ik ben 17 jaar oud. Sinds ik de eerste aflevering van The Vampire Diaries op de Nederlandse televisie zag, ben ik verslaafd. Ik ben verslingerd geraakt aan de passie tussen Stefan en Elena, Damon die Stefan dwarsboomt en het gevaar dat in sommige situaties schuil gaat. Ik volg nu de Amerikaanse televisie, want ik kon niet meer wachten tot de zondag erna. Ik ben Nina en Ian gaan volgen op twitter (helaas heeft Paul dit niet) en dit heeft geleid tot deze site. Ik hoop dat het wat wordt!

 

Advertenties

Responses

 1. Hey,
  Ik ben Leanne en ik ben 12 jaar (mensen zeggen dat ik te jong ben voor de serie, maar ik vind hem echt niet eng)Toen ik voor het eerst keek vond ik er niks aan. Maar mijn neef ,toevallig heet hij ook Ian, zei dat ik door moest kijken om het te begrijpen. Hij had gelijk.
  Mijn lievelingspersonage is Damon omdat hij zo lekker arrogant en knap is.Stefan vind ik saai en humorloos want hij is een grote amateur-vampier met ‘een gekwelde ziel’. Elena vind ik wel OK. Ze is best aardig,zelfs tegen Damon.

  Damon rules!

  P.S Ik zoek andere Damon-fans

  • ik ben ian|damon fan

 2. hey,
  ik ben winema en ben 12 en ik woon in Belgie ik ben verslaafd aan vampieren series en films ik heb alle twilight’s gezien enz vanaf de eerste aflevering was ik verslaafd aan the vampire dairies alleen kijk ik TVD op netflix ik zit nu aan seizoen 3 afl 5 mijn lievelings personage is Damon ik heb super veel foto’s van TVD op men gsm en ik heb er ook in men kamer hangen ik vind damon grappig knap arrogant…. ik volg ian nina en alle acteurs van TVD op twitter al men klas genoteb zeggen dat ik een damon|ian|TVD fan ben ik ken er ook veel van

  #damonthebest


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: