Vaste rollen

Vaste rollen

 

Nina Dobrev als Elena Gilbert/Katherine Pierce. Elena heeft een relatie met Stefan. Katherine had ik 1864 een relatie met Damon en Stefan, zij is vampier.

 

  

 

 

Paul Wesley als Stefan Salvatore. Stefan heeft een relatie met Elena. In 1864 had hij een driehoeksverhouding met Katherine en Damon. Hij is vampier, maar drinkt geen mensenbloed.

 

 

 

  

Ian Somerhalder als Damon Salvatore. Hij is de oudere broer van Stefan. Hij houdt nog steeds van Katherine. Hij drinkt mensenbloed. Hij houdt ervan zijn broer te treiteren.

 

 

 

 

Katerina Graham als Bonnie Bennett. Bonnie is de beste vriendin van Elena en heks en helderziend. Haar oma is ook heks en leert haar met haar krachten om te gaan.

 

  

 

 

Steven R. McQueen als Jeremy Gilbert. Hij is het jongere broertje van Elena. Het gaat niet zo goed met hem sinds de dood van zijn ouders, hij gebruikt veel drugs.

 

 

 

 

Sara Canning als Jenna Sommers. Jenna is de tante van Elena en Jeremy. Zij vangt ze op na de dood van hun ouders. Ze probeert de goede ouder te spelen maar gedraagt zich zelf vaak nog als een kind.

 

 

 

 

 

 

Candice Accola als Caroline Forbes. Caroline is een andere goede vriendin van Elena. Ze begint in de serie iets met Damon en Matt. Ze is een beetje tuttig een bitchy.

 

 

 

 

 

Kayla Ewell als Vicki Donovan. Ze is een wild meisje. Jeremy is verliefd op haar en gebruikt met haar veel drugs. Ze is de zus van Matt. In de serie wordt ze vermoord.

 

  

 

 

Zach Roerig als Matt Donovan. Matt heeft een relatie gehad met Elena en kan haar nog steeds niet vergeten. Hij is de broer van Vicki. Hij is populair en een typisch Amerikaanse  jongen.

 

 

    ‘

 

 

Michael Trevino als Tyler Lockwood. Hij is in het begin van de serie een vriend van Matt. Hij is erg gewelddadig in de serie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: