Gepost door: christaa1992 | 6 april 2010

Vampire Diaries quiz + leuke weetjes

Durf jij met mij de competitie aan te gaan? Ik doe al een tijdje een soort quiz op internet. Je krijgt vragen voorgeschoteld en als je ze goed beantwoordt, krijg je punten. Test je TVD-kennis! Klik hier voor de quiz.

Bovendien een paar leuke weetjes:

Aflevering 1: Pilot:

  – De eerste aflevering, Pilot, is in Vancouver opgenomen, in Canada. New Moon, de tweede Twilight-film is ook in Vancouver opgenomen. De rest van de The Vampire Diaries-afleveringen zijn opgenomen in Georgia.
  – Paul deed eigenlijk auditie voor de rol van Ian, Damon dus.
  – Paul Wesley vertelde in een interview dat zijn natuurlijke “slagtanden” pas opvielen op de set voor het schieten van de Pilot. (foto van zijn “slagtanden” )
  – Volgens Paul werd hij pas minder dan 2 weken voor het filmen gecast. Na het krijgen van de rol ging hij meteen naar een boekhandel en kocht de serie boeken. Hij heeft ze daarna in sneltreinvaart uitgelezen.
  – Nina zei dat de producers de hele cast tijdens het filmen in Vancouver dagboeken heeft gegeven om hun ervaringen in op te schrijven.
  – Director Marcos Siega vroeg via Twitter aan zijn “followers” om muzieksuggesties voor in de serie.

Aflevering 4: Family Ties:

  – Damon laat doorschijnen dat zijn T-shirt gemaakt is door ontwerper John Varvatos. Ian is zelf ook een fan van Vervatos-klleren.

Aflevering 5: You’re Undead To Me:

  – Foutje: In de scene waar Damon Caroline achterna zit, de keldertrap op, nadat zij hem uit de cel heeft vrijgelaten, schijnt er een felle lichtbundel aan de onderkant van de trap. Echter, de kelder was helemaal donker in de scene ervoor.

Aflevering 6: Lost Girls:

  – Foutje: Als Damon met Vicki door het Boarding House (waar Stefan en Damon wonen) danst, komt hij vaak door een lichtbundel. Hij heeft geen ring om, dus hij zou zich eigenlijk moet branden, maar dit gebeurt niet. Het doet hem niet eens een beetje pijn.
  – De vampieren uit The Vampire Diaries laten ons zien dat vampieren knoflook kunnen eten en heilig water kunnen drinken, heilige kruisen hen niks doen en dat ze een spiegelbeeld hebben.
  – Op Vicki’s rijbewijs staat dat haar adres 749 Birch Street, Mystic Falls, VA 20185 is. Haar geboortedatum is 20-08-1991. De datum dat haar rijbewijs is uitgegeven is 20-08-2000. Dat betekent dat ze haar rijbewijs op haar negende verjaardag zou hebben gekregen…

Aflevering 7: Haunted:

  – In het originele script vermoordt Jeremy Vicki. Zo is het ook opgenomen. Jeremy was gedwongen om te kiezen tussen de liefde van zijn leven of zijn zus, en hij koos voor zijn zus. Een aantal weken later werd Kayla Ewell van Los Angelos teruggevlogen om de shot over te doen. Dit keer zou Stefan haar vermoorden. De makers hebben daarvoor gekozen omdat het Stefan nog heldhaftiger te maken sinds hij Elena redde. Bovendien zou het vragen oproepen hoe Jeremy zou weten hoe je een vampier moet vermoorden.

Aflevering 8: 162 Candles:

  – Als Stefan het politiebureau verlaat, heeft de politiewagen het nummer 162, wat Stefans nieuwe leeftijd is.

Aflevering 12: Unpleasantville:

  – Foutje: Op zijn sollicitatiebrief schrijft Matt zijn adres op als: 529 Harrison, Mystic Falls, VA 30306. In Lost Girls, aflevering 6, zie je dat het adres van zijn zus Vicki 749 Birch Street, Mystic Falls, VA 20185. In werkelijk is 20185 de postcode van Virginia, en 30306 de GA postcode van Atlanta.

Aflevering 15: A Few Good Men:

  – Als Elena Isobel wil bellen, belt Elene het nummer (919) 399-2507. De omgeving die gebruik maakt van 919 is Raleigh, North Carolina.
  – Op Isobels rijbewijs is te zien dat haar adres 729 Oak Park Drive, Winston-Salem, NC 27104, is. Haar geboortedatum is 17 oktober 1975 en haar lengte is 5’4″ (1.63 m)
Advertenties

Responses

 1. godverdegodver. waar is die quiz? ik had er keiveel zin in. Maar hij is er niet. NOU HALLELUJU MUSAFFA SHLET


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: